Een ledscherm om te adverteren

Een ledscherm om te adverteren

Wil jij meer klanten voor jouw zaak? Wil jij opvallen tussen alle andere andere concurrenten van jouw branche? Wij geloven er voor de volle 100% in dat een ledscherm het meest efficiënte "in real life" reclamemiddel is?

Betrap je er jezelf ook niet op dat digitale reclameschermen jouw aandacht even afleiden tijdens het rustig rijden langs onze Vlaamse wegen? De gewone reclamepannelen die wij kennen zijn verleden tijd en vallen gewoonweg minder op.

Een ledscherm, soms ook wel LED-screen genoemd, is een groot lichtgevend scherm die gemaakt is van veel klein led lampjes naast elkaar. Deze LED-lampjes worden allemaal samen aangestuurd via computer (deze manier wordt vaak gebruikt voor reclame, openingsuren, sponsors) of via een LED-video processor (deze manier wordt dan weer vaker gebruikt voor live beelden en cinema avonden).

Hoe groter het ledscherm is en hoe kleiner de led lampjes naast elkaar staan, hoe beter de kwaliteit van het ledscherm.
Daarvoor bent u aan het juiste adres!

Bij LEDPOWER beschikken we over verschillende ledscherm formaten... van 4m2 tot zelfs 15m2.

Heb je een winkel of zaak en wil je reclame maken voor opendeurdagen of promoties, dan is een ledscherm het beste middel!
Onze ledschermen kunnen vanaf 1 dag ingezet worden tot zelfs meerdere maanden.
Hoe langer je onze ledschermen huurt, hoe meer kans dat je de juiste klanten aantrekt, en hoe goedkoper de prijs per gewenste dag.

Hebt u interesse om een ledscherm te huren?
Neem snel telefonisch of via e-mail contact op met ons om uw project uit te leggen. Wij zullen naar uw wensen luisteren en binnen de 24u met een concreet voorstel komen. We regelen alles, van het maken van de content tot de plaatsing van het ledscherm.

Kortom: een ledscherm voor elk budget en voor elke locatie in België.

We leveren ons ledschermen overal in België, van de kust tot in de Ardennen.


Ik wil een ledscherm huren!

Laatste nieuws

Een ledscherm huren tijdens Corona tijden?

Sinds 18 maart is België in lockdown. Bedrijven, overheidsdiensten, winkels, … moeten hierdoor heel wat informatie communiceren en hiervoor kan u op ons rekenen!Zoekt u een eenvoudige, duidelijke en goedkope manier om aan te kondigen wanneer uw zaak heropent of dat de klanten via de webshop kunnen blijven bestellen? Huur een ledscherm bij ledpower!

Read more

Een ledscherm om te adverteren

Wil jij meer klanten voor jouw zaak? Wil jij opvallen tussen alle andere andere concurrenten van jouw branche? Wij geloven er voor de volle 100% in dat een Ledscherm het meest efficiënte "in real life" reclamemiddel is?

Read more

Verschillende soorten led schermen

Als jullie op zoek zijn naar een Led scherm vinden jullie heel veel info en verschillende namen: Indoor LED scherm, Outdoor LED scherm, LED Displays, LED Screens, LED Walls, LED wagens,...

Read more