Dit is een nieuws titel

Ledpower vernieuwt zijn ledschermen!

 Ledpower vernieuwt zijn ledschermen!

Als bedrijf in een sector waar de technologie heel snel vooruit gaat, is het belangrijk om een stapje voor te hebben op de concurrenten!

Wij zijn pas tevreden wanneer de klant tevreden is en kiezen voor de beste kwaliteit! Om aan de top te blijven, vernieuwen we vaak onze ledschermen.

Terwijl veel concurrenten nog ledschermen verhuren van pixelpich 10, beschikken wij bij LedPower over ledschermen van P4-kwaliteit (hoe lager de P-waarde, hoe meer pixels per m², hoe hoger de kwaliteit).

Ook al zijn onze Ledschermen van een betere kwaliteit, ze blijven goedkoper!

Als je 1x bij Ledpower een ledscherm huurt, zal je zeker terug komen.


Wil je een LED scherm huren? Contacteer ons via info@ledpower.be of telefonisch op volgende nummer 0471/31.86.95


Vraagt snel een vrijblijvende offerte!

Laatste nieuws

Een ledscherm huren tijdens Corona tijden?

Sinds 18 maart is België in lockdown. Bedrijven, overheidsdiensten, winkels, … moeten hierdoor heel wat informatie communiceren en hiervoor kan u op ons rekenen!Zoekt u een eenvoudige, duidelijke en goedkope manier om aan te kondigen wanneer uw zaak heropent of dat de klanten via de webshop kunnen blijven bestellen? Huur een ledscherm bij ledpower!

Lees meer

Een ledscherm om te adverteren

Wil jij meer klanten voor jouw zaak? Wil jij opvallen tussen alle andere andere concurrenten van jouw branche? Wij geloven er voor de volle 100% in dat een Ledscherm het meest efficiënte "in real life" reclamemiddel is?

Lees meer

Verschillende soorten led schermen

Als jullie op zoek zijn naar een Led scherm vinden jullie heel veel info en verschillende namen: Indoor LED scherm, Outdoor LED scherm, LED Displays, LED Screens, LED Walls, LED wagens,...

Lees meer