Dit is een nieuws titel

Huur uw ledscherm voor de Olympische Spelen!

Huur uw ledscherm voor de Olympische Spelen!

Van 23 juli tem 8 augustus gaan de Olympische Spelen door in Tokyo! Wil je er een topzomer van maken en met uw zaak een ledscherm huren voor een klein of groot evenement rond de Olympische Spelen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Tijdens de Olympische Spelen van 2016 hebben verschillende steden en cafés een ledscherm gehuurd. Ze waren enorm enthousiast en hebben hun ledscherm al vastgelegd voor OS 2021. Wil jij ook van de partij zijn?

We beschikken over outdoor ledschermen van 4m² tot 15m² van de hoogste resolutie en dit aan de laagste prijzen. Bij ons kan je al een ledscherm huren vanaf 300€!

Wij verhuren ledschermen in heel België aan de beste prijzen.

Indien je een ledscherm wilt huren in Antwerpen , Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Vlaams-Brabant of Limburg rekenen we geen transportkosten aan tijdens de periode van de Olympische Spelen.

Neem snel contact op en reserveer uw ledscherm.


Wil je een ledscherm huren? Contacteer ons via info@ledpower.be of telefonisch op volgende nummer 0471/31.86.95


Ik wil een ledscherm huren!

Laatste nieuws

Een ledscherm huren tijdens Corona tijden?

Sinds 18 maart is België in lockdown. Bedrijven, overheidsdiensten, winkels, … moeten hierdoor heel wat informatie communiceren en hiervoor kan u op ons rekenen!Zoekt u een eenvoudige, duidelijke en goedkope manier om aan te kondigen wanneer uw zaak heropent of dat de klanten via de webshop kunnen blijven bestellen? Huur een ledscherm bij ledpower!

Lees meer

Een ledscherm om te adverteren

Wil jij meer klanten voor jouw zaak? Wil jij opvallen tussen alle andere andere concurrenten van jouw branche? Wij geloven er voor de volle 100% in dat een Ledscherm het meest efficiënte "in real life" reclamemiddel is?

Lees meer

Verschillende soorten led schermen

Als jullie op zoek zijn naar een Led scherm vinden jullie heel veel info en verschillende namen: Indoor LED scherm, Outdoor LED scherm, LED Displays, LED Screens, LED Walls, LED wagens,...

Lees meer