Dit is een nieuws titel

Ledpower, een Belgisch, kwalitatief en professioneel bedrijf!

Ledpower, een Belgisch, kwalitatief en professioneel bedrijf!

Ledpower verhuurt zijn mobiel LED scherm over heel Vlaanderen, zelfs over heel België. Wij plaatsen het meest in de provincie Antwerpen, aangezien ons bedrijf gevestigd is in Mechelen.

Onze ledschermen zijn multifunctioneel, hebben een hoge resolutie en een groot bereik. Daarnaast kan je onze ledschermen huren voor een dag, een week, een maand of langer.

We hebben ledschermen van 4,5,6 of 15 m2. Elk indoor of outdoor LED scherm heeft andere eigenschappen en troeven.

Gevestigd in Antwerpen

Wij zijn gevestigd in Mechelen, waardoor onze ledschermen populair zijn bij bedrijven en winkels, gevestigd in de provincie Antwerpen. Van de Kempen ( Mol, Kasterlee, Hoogstraten) tot de Rupelstreek ( Boom, Puurs, Schelle)… tot de drie arrondissementen (Antwerpen, Mechelen, Turnhout), die meteen de drie grootste steden van de provincie vertegenwoordigen… leveren wij met grote kortingen.

Het warme Limburg

Wij hebben altijd al tevreden klanten gehad in de provincie Limburg. Limburg is het hart van Europa. Het grenst aan Nederland en de Belgische provincies Luik, Antwerpen ( Lier, Herentals, Geel) en Vlaams-Brabant ( Leuven, Vilvoorde, Aarschot), waardoor ook deze andere streken voor ons gemakkelijk bereikbaar zijn. Van je feestzaal tot je oprit is ons motto. Zet onze ledschermen dus op de plek waar jij in het oog wil springen. Binnen of buiten. Weer of geen weer.

Iedereen welkom.

Of u nu van West-Vlaanderen ( Kortrijk, Roeselare, Tielt) , Brussel, De Kust ( Oostende, Koksijde, Knokke), Oost-Vlaanderen ( Gent, Aalst, Sint-Niklaas) of Vlaams-Brabant ( Diest, Halle of Tienen), ook voor jullie maken wij een offerte op maat. U bent daarbij altijd verzekerd van de beste prijs. Vindt u toch ergens een lagere prijs? Contacteer ons zo snel mogelijk!

Op élk evenement!

Of u nu een LED scherm tijdens een voetbalwedstrijd, een wielercross, een turnshow wenst te plaatsen … voor al uw sportevenementen plaatsen wij onze beste ledschermen met een haarscherpe beeldkwaliteit. Top voor het uitzenden van een live match, je volgende promovideo of foto’s.

Bent u eerder actief in de cultuurwereld? Wij kunnen uw tentoonstelling, theatervoorstelling, film, perfect aankondigen op onze kwaliteitsvolle ledschermen.

Wil u als winkel of bedrijf uw bedrijf letterlijk in het “licht” plaatsen? Not a problem!

Al onze ledschermen zijn uitgerust met een 4G router. Dankzij onze mobiele applicatie is het mogelijk om van overal in de wereld een aanpassing op uw Led scherm te maken! Outdoor mobiele ledschermen kunnen voor verschillende doeleinden worden ingezet: reclame, openingsuren, sportevenementen, opendeurdagen, festivals, u kan ze zelfs voor outdoor bioscoopvoorstellingen gebruiken! Waarom zou je voor ledpower kiezen?

Dus … van de kust (De Panne, Oostende, Brugge) tot in Limburg (Hasselt, Genk, Lommel) … wij zorgen ervoor, vanwaar u ook komt, dat u niet teleurgesteld zult zijn.

Wil je een LED scherm huren? Contacteer ons via info@ledpower.be of telefonisch op volgende nummer 0471/31.86.95


Ik wil een ledscherm huren!

Laatste nieuws

Een ledscherm huren tijdens Corona tijden?

Sinds 18 maart is België in lockdown. Bedrijven, overheidsdiensten, winkels, … moeten hierdoor heel wat informatie communiceren en hiervoor kan u op ons rekenen!Zoekt u een eenvoudige, duidelijke en goedkope manier om aan te kondigen wanneer uw zaak heropent of dat de klanten via de webshop kunnen blijven bestellen? Huur een ledscherm bij ledpower!

Lees meer

Een ledscherm om te adverteren

Wil jij meer klanten voor jouw zaak? Wil jij opvallen tussen alle andere andere concurrenten van jouw branche? Wij geloven er voor de volle 100% in dat een Ledscherm het meest efficiënte "in real life" reclamemiddel is?

Lees meer

Verschillende soorten led schermen

Als jullie op zoek zijn naar een Led scherm vinden jullie heel veel info en verschillende namen: Indoor LED scherm, Outdoor LED scherm, LED Displays, LED Screens, LED Walls, LED wagens,...

Lees meer