Dit is een nieuws titel

Waarom een ledscherm huren?

Waarom een ledscherm huren?

Voor winkels of bedrijven is het noodzakelijk om reclame te maken. Klanten hebben heel veel keuze in producten of merken en dus is het van groot belang om u te onderscheiden en de klanten naar u te lokken! Daarvoor moet je goed zichtbaar zijn!

Winfera ledscherm

Er is bewezen dat mobiele ledschermen 80% meer aandacht trekken dan gewone reclame of advertenties. Een tweede groot voordeel is dat je het content van uw ledscherm tijdens uw verhuur onbeperkt kan aanpassen. Wil u een nieuwe promotie aankondigen, openingsuren wijzigen, alles wordt onmiddellijk aangepast op het ledscherm. Al onze ledschermen zijn uitgerust met een 4G router. Dankzij onze mobiele applicatie is het mogelijk om van overal in de wereld een aanpassing op uw ledscherm te maken!

Outdoor mobiele ledschermen kunnen voor verschillende doeleinden worden ingezet:

reclame, openingsuren, sportevenementen, opendeurdagen, festivals, opendeurdagen, beurzen, sponsoring, voetbalwedstrijden, wijkfeesten, fuiven u kan ze zelfs voor outdoor bioscoopvoorstellingen gebruiken! Waarom zou je voor ledpower kiezen?

Film led scherm

We beschikken over verschillende ledschermen: u bepaalt de grootte van het scherm en de beeldkwaliteit ! We spelen heel kort op de bal en plaatsen onze ledschermen wanneer het voor u het beste uitkomt: overdag, ‘s avond, in het weekend, alles kan. Doordat we centraal gelegen zijn, is het mogelijk om een ledscherm te huren vanaf €15/dag!! Heeft u al kunnen adverteren voor zo een klein bedrag?!

Neem snel contact met ons op om uw ledscherm te reserveren!


Wil je een LED scherm huren? Contacteer ons via info@ledpower.be of telefonisch op volgende nummer 0471/31.86.95


Ik wil een ledscherm huren!

Laatste nieuws

Een ledscherm om te adverteren

Wil jij meer klanten voor jouw zaak? Wil jij opvallen tussen alle andere andere concurrenten van jouw branche? Wij geloven er voor de volle 100% in dat een Ledscherm het meest efficiënte "in real life" reclamemiddel is?

Read more

Verschillende soorten led schermen

Als jullie op zoek zijn naar een Led scherm vinden jullie heel veel info en verschillende namen: Indoor LED scherm, Outdoor LED scherm, LED Displays, LED Screens, LED Walls, LED wagens,...

Read more

Huur uw ledscherm voor de Olympische Spelen!

Van 23 juli tem 8 augustus gaan de Olympische Spelen door in Tokyo! Wil je er een topzomer van maken en met uw zaak een ledscherm huren voor een klein of groot evenement rond de Olympische Spelen?Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Read more